7 SEPTEMBER PÅ EKENBERGS RIDSPORTCENTER

Inbjudan till fest

Vi har den stora glädjen att meddela att Ridklubben Ekenryttarna firar 50 år! Det är en fantastisk milstolpe och vi vill gärna fira detta med er alla.

Under de senaste fem decennierna har vår ridklubb varit en plats för gemenskap, lärande och intresse för hästar. Detta vill vi hylla tillsammans med er som har varit en del i klubben – oavsett om ni varit med från början eller nyligen blivit medlem.

Kvällen bjuder på aktiviteter, mingel, mat och levande musik. Det blir ett tillfälle att återse gamla vänner, dela minnen och skapa nya.

Östgöta Kök finns på plats med sin food truck där det kommer att finnas läckra burgare att köpa till självkostnadspris. Klubben bjuder på aktiviteter, trubadur, mingel och dryck.

Vi hoppas innerligt att ni vill vara med och fira med oss!

Varmt välkomna önskar styrelsen 🙂

Du och din respektive är varmt välkomna till Ekenbergs Ridsportcenter den 7 september 2024 kl. 18.00. Anmälan innan den 1 september ridklubben.ekenryttarna@telia.com

23 mars 2024

Årets

Ekenhopp

Den 23 mars har vi hopptävlingar för ponny och häst på Ekenbergs Ridsportcenter. Allsvenskan för ponny kommer att avgöras under dagen.

Propositionen finns nu upplagd på TDB.

Välkomna med er anmälan!

16 MARS PÅ EKENBERGS RIDSPORTCENTER

Pay & Jump

Passa på att träna banhoppning helgen innan vår tävling, Ekenhoppet, för ponny och häst. Varmt välkommen till Ekenryttarnas Pay & Jump!

Mer information på vårt evenemang på Facebook. Anmälan sker till ridklubben.ekenryttarna@telia.com

5-6 februari 2024

Clinic med Eamon Hickey

Den 5-6 februari välkomnar vi Eamon Hickey till Ekenberg för att ännu en gång visa hur han jobbar med olika typer av hästar. Delta med din egen häst, lånad häst eller som publik på läktaren.

Ekenryttarnas medlemmar bjuds in till mingel och teori med Eamon på måndagskvällen, ca. kl. 18.00-19.00.

För utförligare information se vår Facebook och Instagram.

Anmälan sker till Roberto.

13 januari 2024

Årsmöte

I mitten av januari hade vi årsmöte i klubbrummet på Ekenberg. Traditionsenlig mötesordförande var Olle Rådeström. Efter avslutat möte avnjöts knytisbuffén som dukats upp. En väldigt trevlig sammankomst, vi Ekenryttare gillar verkligen mingel och god mat.

Välkomna till vårt 50:e verksamhetsår!

16 september 2023

Fixardag på Eken

Vilken rolig fixardag vi fick, härlig stämning och ett grymt bra jobb! Vi hann både städa bort gammalt skräp, fräscha upp befintliga grejer och fixa lite nytt. På önskelistan stod bl a prispall, nya cavaletti och markbomshållare. Nya snygga skyltar på nymålade hinderstöd blev det också. Som alltid var fikabordet fullt av godsaker. Efter avslutat arbete grillades det hamburgare i Helena och Robertos trädgård.

Stort tack säger styrelsen!

25-26 mars 2023

Vårt

Ekenhopp

2023

Vår årliga tävling för ponny och häst genomfördes den 25-26 mars. Vi hade ungefär 160 startande ekipage under helgen. Ponnyallsvenskans div. 3 avgjordes i Lätt D under lördagen, totalt deltog 13 lag.